Een gezellige dag voor de familie van Lent

Wat een heerlijke enthousiaste familie is dit toch! En de kleuren met deze locatie (Locatie: Slingelandse plassen Goudriaan)! Ik ben fan!
Het leuke is dat toen we deze familie shoot gehad hadden en ik de foto’s opgestuurd had… Ze gelijk voor de andere kant van de familie ook een shoot bij mij wilde boeken!

Die steek ik in mijn zak als compliment. Vind ik zo leuk als mensen terug komen. Voelt ook alsof ik af en toe even in jullie leven mag mee kijken, ik voel mij dan zo vereerd. Het voelt dan soms net alsof ik een vriendin van de familie ben!

De kleinste van de familie kon bij de 2e shoot ondertussen ook al lopen. De tijd gaat dan opeens zo hard. Juist een aanrader daarom om regelmatig je familie even vast te leggen! Zodat je sommige moment even kunt bevriezen.

Liefs,
Emma Susan

Ook jullie familie herinneringen laten vastleggen? Klik dan hier.

Ook jullie familie herinneringen laten vastleggen?

BEKIJK DAN HIER DE PAKKETTEN
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google