De bruiloft van je dromen laten fotograferen op een natuurlijke manier

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! En op deze pagina even komt koekeloeren naar de persoon achter de camera. Oftewel naar mij, Emma Susan! Ik woon in Gorinchem ,maar kom oorspronkelijk uit het kleine dorpje Goudriaan. En ben stiekem nog steeds erg gek op al die kleine dorpjes! Wanneer je mij in één woord zou mogen omschrijven zal het ‘mensenmens’ zijn. De hele dag aanwezig zijn als fotograaf op een bruiloft, tussen de mensen, maakt mij dan ook enorm gelukkig! Al die mooie momenten die ik mag meemaken, de sfeer, de details, de liefde , de connectie tussen jullie en de gasten… Want wat vind ik het altijd een eer als ik dat mag vastleggen. De mooiste herinneringen voor later!

Naast mensenmens zijn andere woorden die mij typeren: enthousiast, spontaan, zorgzaam, familiemens, sociaal, volhouder en spring in t veld. Tja… een vriendin van mij kwam met die omschrijving, daar moest ik wel heel erg om lachen. Ik doe namelijk alles voor een mooie foto en door mijn enthousiasme spring ik wel eens in een veld met brandnetels. Oeps…. soms iets te enthousiast 😉 Bovendien ga ik graag uitdagingen aan dus daar spring ik dan middenin!

Klik hier om een shoot te boeken

Ook jullie bijzondere dag laten vastleggen? Klik dan hier.

“Mijn enthousiasme, creativiteit en met mensen werken kan ik helemaal kwijt in de bruidsfotografie”

“Daarnaast ben ik gek op dansen, dus kijk niet gek op wanneer ik tijdens het fotograferen van jullie bruiloft gewoon midden op de dansvloer te vinden ben! In het weekend vind ik het heerlijk om de tijd met familie en vrienden door te brengen. Een lekker theetje of wijntje erbij en ik ben helemaal in mijn nopjes! Ik kan enorm genieten van de kleine dingen in het leven, zoals zonsondergangen of schaapjes in de wei. Buiten fotograferen is dan ook iets waar ik dol op ben, midden in de natuur.

Mijn enthousiasme, creativiteit en met mensen werken kan ik helemaal kwijt in de bruidsfotografie. Sfeer, emoties, details en de momenten zijn voor mij de dingen die ik wil vast leggen. Naast dat ik het belangrijk vind om mooie foto’s af te leveren vind ik het contact voorafgaand aan de bruiloft zelf, net zo belangrijk. Ik wil jullie als bruidspaar goed leren kennen en een klik hebben, zodat ik jullie dag nog beter kan vastleggen.

plan een kennismaking gesprek in

Recente bruiloften

Jacco en Jessica
Krimpen aan de Lek
Julia en Andries
Slot Loevestein
Carmen en Mirco
Kasteel Dussen
IK WIL MEER VAN DIT ZIEN
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google